Start timid al Târgului Agro Zoo de la Popăuţi

formatie dansuri targ agro zoo popautiCea de-a V-a ediţie a Târgului Agro Zoo de la Popăuţi a început sâmbătă, însă cu un public mai restrâns. În jurul amiezii trupele de dansatori din judeţ defilau pe scenă, însă numai rudele şi prietenii artiştilor îi urmăreau.

like facebookComercianţii şi-au deschis tarabele, iar spre ghinionul lor puţinii clienţi care se interesau de produse erau mai mult copii ce aşteptau să danseze şi li se făcuse foame.

Spre deosebire de celelalte ediţii, târgul a început mai timid fiind părăsit şi de politicieni, liberalii care s-au aflat în spatele organizării fiind plecaţi în delagaţie la Bucureşti pentru lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis.

În prima zi organizatorii au pregătit spectacole de la ora 12 la 18 urmând ca pe scena amplasată în cadrul staţiunii de cercetare să urce 14 formaţii de dansuri din judeţ.

Ca şi la celalte ediţii ale târgului sunt prezenţi producători de utialje agricole, de îngrăşeminte, seminţe. Producători de produse tradiţionale, comercianţi de legume şi fructe şi crescători de animale.

formatie dansuri targ agro zoo popauti1formatie dansuri targ agro zoo popauti3oale de lut targ agro zoo popautiporc mistret targ agro zoo popautipurcei targ agro zoo popautistruguri targ agro zoo popautitarg agro zoo popautitarg agro zoo popauti1tractoare targ agro zoo popautitractor targ agro zoo popauti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *