Țurcanu: Îl provoc pe domnul Portariuc să ne dăm demisia împreună și să organizăm alegeri

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuFlorin Țurcanu reacționează la declarațiile făcute de Ovidiu Portariuc privind înlăturarea sa de la ;efia Consiliului Județean printr-un referendum. El spun că intenția lui Portariuc nu reprezintă altceva decât declinarea, din nou, a atenției opiniei publice de la faptul că „administrativ, în municipiul Botoșani nu se întâmplă nimic”.

Dacă dorește să clarificăm problema cu legitimitatea, îl provoc pe domnul Portariuc să ne dăm demisia împreună și să organizăm alegeri, nu referendum.Dacă tot se vorbește de nelegitimitate politică pentru că am ieșit din USL, atunci, nici eu, nici domnul Portariuc și nici toți primarii care au prins mandat sub sigla USL nu suntem legitimi. Tânărului primar votat de 10% din electorat îi recomand să citească legislația și să înțeleagă că organizarea unui referendum implică inclusiv strângere de semnături, pe care sunt convins că le-aș strânge foarte ușor pe municipiul condus vremelnic de dumnealui”, a declarat Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani.

like facebookEl spune că după modul cum a evoluat și evoluează administrativ municipiul Botoșani, primarul Portariuc nu poate să vină din nou în fața electoratului pentru a cere votul.

Care este activitatea politică a dumnealui și a PSD-ului? Plângeri penale, referendum împotriva președintelui, altceva bun nu au de făcut pentru locuitorii municipiului și județului Botoșani?  Rog reprezentanții PSD să renunțe la vechile metehne și să respecte cetățeanul, iar primarului îi recomand să dea dovadă de maturitate politică și să înțeleagă că prioritățile municipiului sunt altele decât cele expuse zilnic de dumnealui în mass-media locală„, a adaugat presedintele CJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *