Plângere penală împotriva lui Florin Ţurcanu. Vezi cine o va face!

cj augPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se va alege cu plângere penală în cazul în care proiectul de hotărâre privind schimbarea vicepreşedinţilor Cristian Achiţie şi Gheorghe Sorescu nu va apărea pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de duminică. Consilierul judeţean Gheorghe Vâzdoagă, care este şi secretarul executiv al PSD Botoşani, îl acuză pe şeful CJ de abuz în serviciu şi spune că la nivelul Consiliului Judeţean are loc o încălcare grosolată a Legii 215, cât şi a Regulamentului propriu de organizare şi funcţionare.

like facebookSunt constituite elementele de abuz în serviciu şi exercitare cu rea credinţă a atribuţiunilor de serviciu. Domnul Ţurcanu a încuiat proiectul nostru de hotărâre pe care l-am depus legal pe 19 septembrie. Dânsul a plecat în concediu, iar acest proiect de hotărâre nu a mai putut parcurge fluxul nostru a unui act legislativ.  Sorescu este în delegație la București, iar Achiței a dispărut când am ajuns noi să discutăm în cadrul comisiei”, a spus Vâzdoagă.

PSD a depus un proiect de hotărâre pentru schimbarea celor doi vicepreşedinţi. Proiectul este semnat de 16 consilieri judeţeni, însă, la câteva zile de la depunerea proiectului, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu a anunţat că pleacă în concediu două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *