La 18 ani, o cunoscută adolescentă din Botoşani, a primit cadou un inel de logodnă

criss si vladO cunoscută adolescentă, originară din Botoşani, a fost surprinsă de iubitul ei la serbarea majoratului cu un inel de logodnă. După ce şi-a stăpânit lacrimile, Cristina Ciobănaşu a acceptat cererea lui Vlad.

like facebookCei doi formează un cuplu de la filmările unuia dintre cele mai iubite seriale pentru adolescenţi difuzate în România, Lala Band.  Acum cei doi formează trupa One, iar Vlad a povestit pe blog cum a decurs cererea în căsătorie.

„Ieri am tremurat toata ziua. De dimineata am plecat acasa la ai mei ca sa nu stau cu Criss pana seara atunci cand ieseam la restaurant! Acasa nu mai aveam stare si am inceput sa ma probez cu o gramada de camasi si sacouri. Aaaaa…stati sa vedeti ca nu gaseam sacoul potrivit in care sa incapa cutia cu inelul! Na problema! Pana la urma am rezolvat-o cumva si pe la ora 7 am plecat de acasa. Am ajuns la Criss care era elegant imbracata, am luat-o de mana si am pornit spre restaurant!

cristina si vladLa ora 8 am ajuns la restaurant si am inceput sa povestesc cu Criss tot felul de lucruri. Ceva nu era in regula. Criss era putin obosita si melancolica. Asta mi-a ingreunat sarcina! 🙂 ) Ce sa mai… dupa ce am mancat felul principal simteam cum imi vine sa lesin. Stiam ca in cateva minute va incepe piesa sa cante, tortul cu “Marry me” sa vina si eu sa ma pun in genunchi si sa pun intrebarea magica.

Criss a primit un telefon de “La multi ani!” de la finii ei si a inceput sa povesteasca la telefon moment in care mi s-au taiat picioarele. Brusc in tot restaurantul se auzea piesa -I wanna grow old with you- iar ospatarul venea cu tortul. In momentul ala i-am facut semn lui Criss sa inchida telefonul dar ea intra si mai profund in conversatie. Pana la urma am convins-o sa inchida dandu-si seama ca urmeaza o surpriza.

Ospatarul i-a pus tortul in fata iar Criss a ramas blocata cu fata in farfurie. A inceput sa rada iar dupa cateva secunde i-au curs lacrimile. Pe farfurie scria “Merry me” in loc de “Marry me” si ne-am gandit ca pana si bucatarul s-a emotionat atunci cand a stiut ca pregateste farfuria pentru un asa eveniment! Am zambit si eu, mi-au dat lacrimile si m-am ridicat de la masa pentru ca totul sa fie ca la carte. Am intrebat-o daca nu ii se pare ca prenumele ei se potriveste mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am intrebat-o daca vrea sa fie sotia mea si dupa ce si-a stapanit cu greu lacrimile a zis DAAA!!!!!!!!!”, a povestit Vlad pe blogul trupei One.

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *