PSD vrea referendum pentru schimbarea președintelui Consiliului Județean

ovidiu portariuc doina federoviciSocial-democrații botoșăneni au criticat vineri, într-0 conferință de presă, atitudinea președintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Președintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat că se ia în calcul organizarea unui referendum pentru schimbarea președintelui CJ, întrucât acesta încearcă prin diferite tertipuri să blocheze inițiativa PSD privind schimbarea vicepreședinților Consiliului Județean.

Din păcate, așa cum era de așteptat, de anticipat, reacția domnului Florin Turcanu nu s-a lăsat așteptată. Domnia sa a sigilat ușile, a pus lacăt pe birourile din Consiliului Județean, două luni de zile, Prin diverse tertipuri încearcă să blocheze această inițiativă pe motiv că acel proiect nu a ajuns la domnia sa. Toate acestea nu arată decât teama președintelui Florin Țurcanu, faptul că nu mai are control asupra Consiliului Județean și fuga domniei sale de schimbarea vicepreședinților. Mai devreme sau mai târziu se va întâmpla acest lucru„, a spus Portariuc.

like facebookPreședintele executiv al PSD a declarat că dacă Florin Țurcanu va continua să sfideze legea, atunci va fi organizat un referendum pentru schimbarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *