Leo Grozavu: Pe braşoveni îi aşteaptă un vulcan la Botoşani

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani se aşteaptă la o partidă dificilă, sâmbătă, împotriva FC Braşov. Leo Grozavu a menţionat, vineri, că pe braşoveni îi va aştepta un adevărat vulcan pe Stadionul Municipal.

Tehnicianul s-a arătat deranjat de delcaraţiile lui Zota, preşedintele FC Braşov, care a suspectat forma fizică bună a fotbaliştilor botoşăneni şi a solicitat un control antidoping.

like facebook„Din punctul meu de vedere un joc dificil. De la venirea lui Adrian Szabo au obtinut rezultate pozitive, au jucatori valoroşi. Va fi un meci încins şi să sperăm că vor fi pregătiţi pentru vulcanul care îi va aştepta pe stadion. Vom fi foarte răi. Nu pot să accept ca jucătorii mei să fie jigniţi. Jucătorii muncesc foarte mult şi mă deranjează când cineva acuză că aceste rezultate sunt puse pe căi necinstite. Îi aduc aminte că la cele două cu Chiajna şi Dinamo, FC Botoşani a solicitat controlul antidoping şi ar fi culmea ca noi să ne dopăm. Nu suntem o echipă care să investim în mijloace mai puţin ortodoxe”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Braşov se va disputa sâmbătă, de la 18.30 şi va fi transmis de LookPlus şi DolceSport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *