Directorul medical al Spitalului Judeţean: Reabilitarea spitalului ne-a adus cu un pas mai aproape de acreditare

medic angela turcanuConducerea Spitalului Judeţean a declanşat procedura de acreditare a unităţii, astfel ca până în anul 2016 acest demers să fie finalizat. Medicul Angela Ţurcanu, directorul medical al Spitalului Judeţean, a declarat că, pentru a obţine acreditarea, spitalul trebuie să îndeplinească mai multe obiective.

Reabilitarea spitalului ne-a adus cu un pas mai aproape de acreditare. Unul din obiectivele mele este acreditarea spitalului, care va trebui făcută până în 2016 ca să putem avea contract cu Casa„, a spus Angela Ţurcanu.

În total, trebuie respectaţi sute de indicatori, de la protecţia împotriva incendiilor, la spaţiul care îi revine fiecărui bolnav în salon.

like facebookSpitalul Judeţean îşi desfăşoară activitatea la această dată în baza unei autorizaţii de funcţionare. Începând din 2016, spitalele publice care nu au acreditare nu vor mai primi fonduri de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

One thought on “Directorul medical al Spitalului Judeţean: Reabilitarea spitalului ne-a adus cu un pas mai aproape de acreditare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *