Daune de 80.000 de euro după unul dintre cele mai tragice accidente petrecute în ultimii ani în Botoşani

accident la brrehuiesti_2Victimile unui tragic accident de circulaţie soldat cu doi morţi şi trei răniţi, petrecut în toamna anului 2010, au fost despăgubite printr-o sentinţă a Curţii de Apel Suceava.

like facebookJudecătorii suceveni au obligat societatea de asigurări, Carpatica Asig Sibiu să plătească victimelor accidentului din luna octombrie 2010 de la Brehuieşti, aproape 80.000 de euro.  Cea mai mare despăgubire a fost stabilită de instanţă pentru Maria Slobodianu, respectiv 200.000 de lei daune morale, Ionuţ Ceplinschi şi Mihai Alexandru câte 50.000 de lei, Gheorghe Bobu a primit 12.000 de lei în timp ce Vasile Harcotă 10.000 de lei. La aceste sume s-au mai adăugat şi cheltuielile materiale de 6.000 de lei şi cheltuieli de judecată de 5.000 de lei.

Tragicul accident s-a produs pe un segment în linie dreaptă, în urma unei încercări de depăşire. Cristina Cucoş, aflată la volanul unui Opel Vectra a incercat sa depaseasca un Citroen care mergea in fata. La un moment dat, femeia a revenit pe banda, dar a acrosat masina din fata.

Citroenul a fost aruncat in partea stinga a drumului, iar Opelul a intrat cu partea stanga intr-un copac de pe dreapta drumului. Practic, masina s-a incolacit in jurul copacului, iar Cristina Cucos a murit pe loc. O alta femeie, despre care se spune ca avea grija de copiii Cristinei Cucos, si care se afla pe scaunul din dreapta,  a murit la spital. Pe bancheta din spate se aflau trei tineri. Unul dintre ei a reusit sa iasa din masina, insa alti doi au ramas si ei incarcerati si au suferit multiple fracturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *