FOTO Reprezentanţii Federaţiei Asociaţilor de Proprietari din Botoşani au pichetat Primăria, Prefectura şi Consiliul Judeţean

pichetat prefectura asociatii de proprietari1În jur de 20 de membri ai Federaţiei Asociaţilor de Proprietari din Botoşani au pichetat, joi, sediul Primăriei, al Consiliului Judeţean şi al Prefecturii.

like facebookPetrică Butnaru, preşedintele Federaţiei a menţionat că autorităţile locale au dat dovadă de o lipsă totală de implicare şi au tolerat nerespectarea legislaţiei în domeniul funrizării de utilităţi. Acesta a exemplificat situaţiile de la Modern Calor, unde se facturează toţi consumatorii, indiferent de sursa de încălzire fără a avea încheiate convenţii individuale şi Nova Apaserv care facturează deşi nu are încheiate convenţii individuale cu toţi consumatorii.

Membrii federaţiei s-a declarat nemulţumiţi şi de faptul că instituţia Prefectului a respins hotărârea de consiliu local privind preluarea, de către primărie, a părţilor comune din pichetat prefectura asociatii de proprietaricondominii facturate de Modern Calor.

” Consilierii locali printr-o vădită bătaie de joc au adăugat şi preluarea părţilor comune şi la furnizorul de apă canal precum şi a prestatorului serviciului de salubritate, fără a avea la bază o documentaţie legală şi financiară bine definite. Ne manifestăm dezacordul total faţă de reprezentanţii locali şi centrali ai ANRSC, care cu bună ştiinţă tolerează nerespectarea în totalitate a legislaţiei în domeniu de către furnizorii de utilităţi şi servicii pe care i-au acreditat la nivelul municipiului Botoşani”, a declarat Petrică Butnaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *