Posturi asigurate la Nova Apaserv cu sute de mii de lei

sediu Nova apaserv BotosaniŞefii Nova Apaserv au apelat la un artificiu tehnic pentru a-şi asigura posturile. Cum zvonurile privind schimbarea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean se înteţesc, au apărut şi informaţii privind schimbarea directorilor instituţiilor şi societăţilor din subordinea instituţiei.

like facebookPentru a sta liniştiţi la o eventuală schimbare din funcţie pe motive politice, şefii de la apă şi-au completat contractele de mandat cu clauze ce prevăd primirea unor salarii comensatorii în caz de demitere din cauze neimputabile.

Astfel, dacă directorul general, Gabriel Cârlan sau ce adjuncţi, Ady Petruşcă şi Corneliu Mihai(în prezentat suspendat din funcţie după numirea ca manager la Spitalul Judeţean) vor fi schimbaţi, societatea va trebui să plătească 24 de salarii.  Decizia a fost aprobată, miercuri, în consiliul de administraţie al Nova Apaserv.

Cum directorul general câştigă 6500 de lei brut lunar, suma ce o are de primit se ridică la 156.000 de lei, iar ceilalţi doi plătiţi cu 6.000 de lei vor primi câte 144.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *