Cosmin Andrei renunţă la procesul cu Eugen Ţurcanu şi Consiliul Local

cosmin andrei viceprimar botosaniViceprimarul Cosmin Andrei renunţă la a se război în tribunale cu fostul viceprimar Eugen Ţurcanu. Acesta a declarat că va renunţa la acţiunea din instanţă împotriva Consiliului Local şi a fostului viceprimar, întrucât nu-şi mai are rostul.

Cosmin Andrei a cerut instanţei, imediat după ce a fost schimbat din funcţia de viceprimar de PDL şi PNL, revocarea hotărârii de Consiliu Local. Iniţial acţiunea a fost formulată împotriva Consiliului Local, însă instanţa l-a introdus în cauză şi pe Eugen Ţurcanu.

like facebookAm vorbit cu avocata şi mea şi voi retrage acţiunea, deşi ar fi fost interesant. Procesul nu era cu Eugen Ţurcanu. Am solicitat anularea hotărârii pe baza nelegalităţii prin care a fost aprobată. Instanţa l-a introdus pe Eugen Ţurcanu probă în dosar. Nu am avut o vendetă politică cu domnul Ţurcanu”, a spus Cosmin Andrei.

Instanţa a rămas în pronunţare cu privire la capătul de cerere ce se referă la suspendarea hotărârii privind schimbarea lui Andrei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *