16.000 de euro pentru o oră de prostituţie

prostitutie pe baniO dorohoiancă de 30 de ani a primit despăgubiri în valoare de 16.000 de euro, într-un proces judecat în Spania în care a figurat ca victimă a unei reţele de proxeneţi.

Tinerei i-a fost acordată despăgubirea doar pentru faptul că a stat o oră într-o intersecţie în aşteptarea clienţilor, timp în care a şi fost săltată de poliţiştii spanioli.

Cazul a ieşit la iveală zilele trecute, când autorităţile române au fost înştiinţate despre faptul că dorohoianca este rugată să comunice instanţei spaniole datele unui cont bancar unde să-i fie virată despăgubirea stabilită după proces. Sarcina de a găsi domiciliul victimei şi a-i comunica vestea a căzut în sfera poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care au rămas mască când au aflat povestea dorohoiencei.

like facebookFemeia recunoaşte că a fost păcălită în urmă cu câţiva ani de un grup de bărbaţi care au racolat-o promiţându-i locuri de muncă bine plătite în Spania, unde urma să aibă grijă de persoane în vârstă sau de copii. Ajunsă acolo ea a fost predată unor proxeneţi care, după ce au ţinut-o închisă o perioadă şi i-au luat actele, „au scos-o la produs”, unde a fost reţinută de poliţiştii spanioli.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *