Lupte în cuşcă între femei, la Botoşani

Foto: ziuaconstanta.ro
Foto: ziuaconstanta.ro

Botoşaniul va găzdui, pe 6 octombrie, la Sala Polivalentă, RXF 13, cel mai important eveniment de MMA (arte martiale mixte) din România. MMA-ul este sportul cu cea mai mare creştere la nivel mondial, fiind o combinaţie între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marţiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, judo, kempo, kick-box, dar şi lupte libere, box ori lupte greco-romane.

Botoşani este al nouălea oraş important din România, dar şi primul al Moldovei, susţin organizatorii, care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri şi compleţi jucători care au călcat vreodată în cuşca RXF.

RXF13 Botoşani va alinia la start cei mai cunoscuţi luptători de MMA ai Moldovei, respectiv Ionuţ „Pitbull” Atodiresei, Rayko „The Lion” Levitchi, Ghiţă „Ursul Carpatin” Ignat, Florin Lupu sau Adrian Sturzu, cei care vor da piept cu luptători experimentaţi de peste hotare.

like facebookTot la Botoşani se vor decerna şi două din centurile de campioni RXF. Din show nu va lipsi nici tradiţionalul deja meci între fete. Evenimentul va avea loc luni, 6 octombrie, începând cu ora 19.00, loa Sala polivalenţă.

Primăria Botoşani se numără printre organizatori, potrivit viceprimarului Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *