Incredibil! Şeful CJ anunţă că îşi ia concediu de odihnă de două luni

turcanu florin- cj botosaniPremieră istorică pentru administraţia judeţului Botoşani. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat, luni, că îşi va lua un concediu de odihnă de două luni.

Potrivit unui comunicat de presă, Ţurcanu anunţă că va lipsi de la serviciu în perioada 22 septembrie 2014- 24 noiembrie 2014, perioadă în care se va afla în concediu de odihnă.

„Perioada de concediu de care acesta beneficiază conform legislației în vigoare este aferentă anilor 2013- 2014”, se arată în comunicat.

like facebookŢurcanu este primul preşedinte de CJ care intră în concediu pentru o perioadă atât de lungă. Gestul său vine la scurt timp după ce PSD a anunţat că va modifica majoritatea din CJ şi că va recurge la schimbarea vicepreşedinţilor.

Şeful CJ, care este şi preşedinte al PNL, mizează pe faptul că în perioada celor două luni de concediu nu va convoca CJ, iar în aceste condiţii nici PSD nu îşi va impune deciziile.

One thought on “Incredibil! Şeful CJ anunţă că îşi ia concediu de odihnă de două luni

  1. Domnul Turcanu parca si-a mai luat citeva zile de concediu, atit in 2013, cit si in 2014. In plus, Codul muncii ne spune ca orice persoana care munceste este obligata sa-si ia concediu in timpul anului respectiv si numai in cazuri extreme , prin exceptie, ar putea sa-l efectueze in anul urmator. Este cam dubioasa hotarirea sa.
    In al doilea rind, sedintele CJ se convoaca lunar – asa spune legea. Daca presedintele nu are de gind sa convoace nici o sedinta timp de 2 luni, s-ar putea sa raspunda in fata legii. Insa sedintele se pot solicita si de catre consilierii judeteni, caz in care presedintele in exercitiu fiind obligat sa oconvoace consiliul.
    Iata ce poate face un om care sfideaza orice reglementare legala si care simte
    ca toate masinatiunile lui se intorc acum impotriva, ca un bumerang. Cine seamana vint, culege furtuna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *