Lia Temciuc după protestul asistenţilor medicali: Nu am găsit încă rezolvare la această problemă

lia temciuc octavian dumitruProtestele asistenţilor medicali de la Spitalul Judeţean s-ar putea radicaliza în cazul în nu vor fi găsite soluţii pentru acordarea drepturilor salariale după promovarea în gradul principal. Lia Temciuc, liderul Sanitas la Spitalul Judeţean, a declarat că problema asistenţilor nu suportă amânare, dat fiind faptul că drepturile salariale trebuiau date celor 117 asistenţi medicali încă din decembrie 2013.

Este o problemă destul de gravă care nu suportă amânare. Aceştia asistenţi au rămas cu mult în urmă faţă de cei care se angajează anul acesta. Am solicitat o întâlnirea cu noua conducere a spitalului, pentru a discuta problemele nerezolvate de vechea conducere„, a spus Lia Temciuc.

like facebookSindicaliştii s-au întâlnit cu conducerea spitalului, însă nici de această dată nu s-a găsit rezolvare la problema lor. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti au motivat că nu sunt prevăzuţi bani în buget pentru aceste cheltuieli salariale.

Rezolvare nu este încă. Vom merge la Direcţia de Sănătate Publică, pentru că rezolvarea stă în fila de buget pe care urmează să o primească CPU Pediatrie de la Ministerul Sănătăţii. În cel mult o săptămână vom şti rezultatul„, a spus Lia Temciuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *