Maşină făcută praf după un accident într-o intersecţie din Botoşani

accident bulevadul mihai eminescu botosaniUn autoturism a fost serios avariat, duminică seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Bulevardul Mihai Eminescu.

like facebook O Dacie ce circula pe Bulevard dinspre Colegiul Laurian spre sensul giratoriu a fost lovită de un VW Golf ce mergea pe Mihail Kogălniceanu dinspre Liceul cu Program Sportiv spre Casa de Asigurări de Sănătate. Şoferul VW, un tânăr de 20 de ani cu permisul de câteva luni, nu a acordat prioritate.

În urma impactului, autoturismul Dacia a fost serios avariat, şoferul nemaiputând porni motorul. Şoferul vinovat a scăpat mai uşor cu o avarie în zona farului drept. Cei doi şoferi s-au înţeles amiabil, însă din cauza sperieturii o pasageră din Dacie a chemat poliţia. Sosiţi la faţa locului, agenţii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, însă cei doi şoferi nu au consumat băuturi alcoolice. Având în vedere înţelegerea amiabilă, poliţiştii nu au mai declanşat ancheta, cele două maşini implicate urmând să se prezinte la firmele de asigurări.

accident daicie noaptea botosani1accident vw golf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *