Un actor botoşănean joacă în ultimul succes al cinematografiei române

downloadUn actor botoşănean joacă în una dintre cele mai apreciate filme româneşti lansate în acest an ” America, Venim!”.

Este vorba despre Ion Sapdaru, actor şi regizor la Teatrul Mihai Eminescu, iar în comedia lansată în cinematografe, vineri, joacă rolul unui actor ce ajunge să joace într-un turneu SUA alături de alţi colegi de breaslă.

Alături de Sapdaru, în filmul regizat de Răzvan Săvescu, mai joacă şi Adrian Vancica şi Gheorghe Ifrim cunoscuţi publicului pentru rolurile din serialul Las Fierbinţi, respectiv Celentano şi Primarul Vasile.

like facebookFilmul surprinde cu mult umor calatoria peste ocean a unei trupe de teatru de provincie din Romania. Chiar daca au fost chemati sa sustina un simplu spectacol, actorii se lasa prinsi in mrejele New York-ului si incearca sa-si implineasca visul american, pornind intr-un turneu in diaspora.
Personajele sunt puse in situatii greu de imaginat, pline insa de haz. Filmarile au durat o luna, iar actorii spun ca experienta a fost una deosebita.

download (1)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *