VIDEO Primar, la instruirea pentru alegerile prezidenţiale: Nu am înţeles eu bine sau primarii s-au transformat în gunoieri?

primari la prefecturaPrimarii şi secretarii primăriilor din judeţ au participat, vineri dimineaţă, la o şedinţă ţinută la Prefectura Botoşani pentru instruirea înainte de alegerile prezidenţiale.

like facebook Primarilor li s-a transmis obligaţiile ce le revin în organizarea alegerilor, însă au fost deranjaţi de faptul că trebuie să cureţe toate afişele de la precedentele campanii precum şi cele care se vor pune în actuala campanie, dar după alegeri, în caz contrar riscând sancţiuni.

O parte din primarii prezenţi la şedinţă s-au declarat indignaţi de faptul că ar putea fi amendaţi şi au menţionat că au ajuns nişte gunoieri, să strângă după ceilalţi. Cel mai vehement a fost primarul comunei Hudeşti, Viorel Atomei.

„Primarii au ajuns nişte gunoieri, parcă am lucra la Prigoană. Din ce am auzit la instrucţiuni trebuie să facem curat cu afişele, dacă nu poliţia ne amendează.Pe cei care le-au pus de ce nu îi amendează?”, a declarat primarul.

Prefectul judeţul i-a dat dreptat, însă a menţionat că primarii îi pot soma pe cei care au pus afilele să le ridice.

„Domnule primar înclin să vă dau dreptate, dar dumneavoastră sunteţi autoritatea din comună. Faceţi adresă la cei care au lipit afişe, pe stâlpi, pe garduri, să îşi ridice materialele de propagandă. Eu am mai spus-o la întâlnirile cu dumneavoastră, trebuie să le faceţi pe toate, ar trebui ca ziua să aibă 48 de ore nu 24, însă aceasta este situaţia şi nu avem ce face”, a spus Costică Maleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *