Leo Grozavu, înaintea meciui de la Chiajna: Ne dorim să continuăm forma bună

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a prefaţat, joi, partida dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna. Leo Grozavu a menţionat că este mulţumit de modul cum s-au pregătit elevii înaintea acestui meci şi recunoaşte că au prins încredere după ultimile rezultate obţinute.

like facebookTehnicianul a recunoscut că întâmpină probleme în ceea ce priveşte alcătuirea echipei pentru că toţi jucătorii s-au pregătit bine şi sunt valizi pentru acest meci. Chiar dacă Concordia nu trece prin cea mai bună formă antrenorul FC Botoşani a ţinut să atragă atenţia că nu există meci pierdut sau câştigat dinainte.

„Trebuie să ne facem probele ca la fiecare joc, nu există meci dinainte câştigat sau pierdut. Când nu tratezi un adversar cu seriozitate poţi avea la final mari deziluzii şi vedeţi cât de strâns este campionatul. Antrenamentele din această săptămână ne-au dat speranţe că sunt pe drum cel bun, băieţii sunt foarte capacitaţi. Rezultatele obţinute au creat o emulaţie fantastică. Chiar şi cei care au jucat mai puţin muncesc foarte bine.  Ei nu sunt într-o situaţie nu prea confortabilă. Noi ne dorim să continuăm forma bună. Va fi un joc disputat. Echipa care va fi mai concentrată şi mai multă motivată, va reuşi să-şi apropie victoria. Gazonul sintetic este possbil să ne creeze probleme având în vedere că are firul destul de mare şi dacă nu este udat, mingea se opreşte. Am nişte date, o să discut cu băieţii şi o să pregătim jocul foarte bine. Până la urmă nu poate fi o scuză pentru că şi ei joacă pe aceeaşi suprafaţă„, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Botoşani se va disputa sâmbătă de la ora 16.00 şi va fi transmis de  LookPlus şi DolceSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *