Patru propuneri pentru cele două funcții de viceprimar. Vezi cine va face echipă cu Portariuc!

marius buliga consiliul local botosaniPatru propuneri au fost, miercuri, în ședința de Consiliu Local pentru cele două funcții de viceprimar, după înlăturarea Cătălinei Lupașcu și a lui Eugen Țurcanu. Social-democrații l-au propus pentru funcția de viceprimar pe Cosmin Andrei, iar independentul Paul Onișa pe Marius Buliga. În tabăra adversă  PDL-PNL, propunerea pentru viceprimari a fost Gheorghe Iavorenciuc și Corneliu Furtună.

Viitorii viceprimari au fost aleși prin vot secret. Echipa Cosmin Andrei și Marius Buliga a fost votată cu 13 voturi pentru și 10 împotrivă.

like facebook „Țin să felicit consilierii care au dat dovadă de maturitate politică și au considerta că este timpul să punem capăt disputelor politice, să terminăm proiectele politice. Vreau mai multe fapte, mai multă implicare în teren, ca viitorii viceprimari să fie mai mult alături de cetățeni„, a spus Portariuc după rezultatul votului.

4 thoughts on “Patru propuneri pentru cele două funcții de viceprimar. Vezi cine va face echipă cu Portariuc!

  1. si in poza sunt tradatorii de la PDL? Marius Buliga viceprimar…..dar oare lui Luca ce i s-a promis? Ghiorghita , mare pe cai….la RAR….in ziua de azi nici nu mai stii pe cine votezi, ca fiecare se muta dupa e scaunul mai cald

  2. Un aspect este cât se poate de clar. Oamenii intră în politică pentru un scop bine definit: interesul personal. Investesc pentru accederea în funcţie iar apoi trebuie să-şi amortizeze investiţia şi să scoată profit. Să nu creadă cineva că se intră în politică pentru binele alegătorului. Aşa că de ce să ne mai mirăm de trădători. Ei nu trădează ci doar îşi urmăresc interesele. Scopul este unul singur: îmbogăţirea. Sancţiunile trebuie să vină din partea noastră dar suntem atât de divizaţi şi uşor de manipulat încât dacă cineva, pe bună dreptate îşi exprimă nemulţumirea, este pus imediat la zid. Şi culmea este că e pus la zid chiar de cei nemulţumiţi dar uşor de manipulat. În campanii electorale ne lăsăm amăgiţi doar de vorbe spuse-n vânt fără a ne interesa cât de puţin de programele celora cărora le dăm votul şi dacă acestea sunt realizabile. Ne place circul şi îl acceptăm. Aşadar, nu avem dreptul să ne plângem. Noi ne-o facem cu mâna noastră. Nu ştim, nu vrem ori ne este teamă sau jenă să cerem socoteală celor cărora le-am încredinţat votul. Nu ştim că ei sunt angajaţii noştri, că pe banii noştri sunt acolo unde sunt şi că avem dreptul şi puterea să le „desfacem contractul de muncă” atunci când nu-şi îndeplinesc obligaţiile pentru care au fost propulsaţi în funcţii. Ei bine, dacă nu vrem să învăţăm nimic din trecut şi prezent, atunci ne merităm viitorul. Iar viitorul în aceste condiţii nu este decât trecutul şi prezentul. Asta vrem, asta avem!

    1. Foarte bine a-ti spus. Da cred ca oamenii se tem. Cei de la tara sunt usor de manipulat in general din simplu motiv ca ei au fost invatati sa creada in ” cuvant si onoare” ceea ce le lipsesc politicienilor nostri ( ei fiind niste minciunosi).

  3. Ce cuvânt frumos: ONOARE! Dar ne întrebăm, mai există ONOARE în România? Oamenii onorabili se feresc să se expună, pentru că ONOAREA este terfelită. Nu ai voie să te ridici, indiferent cât de imaculat îţi este trecutul şi prezentul pentru că imediat eşti tăvălit în noroi. ONOARE, DEMNITATE, PROFESIONALISM… calităţi demult uitate. Să încercăm să mai spunem ceva de PATRIOTISM? Doamne fereşte! În cel mai scurt timp eşti catalogat drept comunist. Trăim într-o lume atât de învrăjbită, atât de avară, încât preferi să te dai deoparte şi să laşi mediocritatea să conducă.Iar mediocritatea conduce. ZI BUNĂ VĂ DORESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *