Un consilier local acuză lipsa manualelor la clasa I-a și a II-a și cere ca municipalitatea să suporte costurile auxiliarelor

florin ghiorghita consiliul local botosaniConsilierul local Florin Ghiorghiță susține demersul viceprimarului Eugen Țurcanu privind achiziția de auxiliare pentru elevii botoșăneni. Acesta a declarat, miercuri, că este dureros că elevii de clasa I și II nu au primit manualele școlare, iar învățătorii sunt nevoiți să lucreze după auxiliar.

La clasa copilului meu, am luat decizia sa cumparam acele materiale auxiliare ca sa poată lucra doamna invatoare. Sa ai o clasa cu peste 30 de copii și să nu ai ce le da de lucru… Sustin intiativa domnului Turcanu si v-as ruga sa faceti un calcul macar la clasele I si II sa venim in sprijinul acestor copii cu materialele auxiliare. Sunt multi copii care nu au bani„, a spus Ghiorghiță.

like facebookPotrivit consilierului local, pentru materialele auxiliare s-au plătit și aproape 90 lei pe elev, însă la această sumă, mai spune Ghiorghiță, se mai adaugă și contribuția părinților pentru mobilier sau pentru perdelele din sala de clasă.

One thought on “Un consilier local acuză lipsa manualelor la clasa I-a și a II-a și cere ca municipalitatea să suporte costurile auxiliarelor

  1. LE DATI OAMENILOR PAINE SI CIRC, FESTIVALURI PESTE FESTIVALURI, ARTIFICII SI ALTE MINUNI. ATATEA SCUZE INVOCATI! MAI TAIATI DIN RATIA DE DISTRACTIE SI SUSTINETI INVATATMANTUL. BANII DE PLIANTE SI ALTE HARTII ARUNCATE IN CUTIILE POSTALE, POT FI TRANSFORMATI IN CARTI . INVATAMANTUL ESTE GRATUIT!! RUSINE VOUA CA ATI LASAT STIINTA PE ULTIMUL LOC. MAI BINE TRAIM IN PROSTIE SI CRESTEM COPII INCULTI! RUSINE!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *