Bătaie crâncenă între ţigani. Un tânăr a fost dus la Urgenţe

bataie tiganiBătaie crâncenă între ţigani, în noaptea de marţi spre miercuri, în zona Luceafărul. Un bărbat de 33 de ani a ajuns la Urgenţe după ce a încasat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Se pare că totul a pornit de la un conflict spontan. Aceştia au băut bine înainte, timp ce câteva ore, iar alcoolul parcă le-a luat minţile. S-au luat la ceartă, iar de aici până la bătaie nu a fost decât un pas. După ce a fost agresat, Ilie Ungureanu a fost lăsat în stradă. La faţa locului au ajuns şi jandarmii, dar şi o ambulanţă.

Câţiva trecători au sunat la ambulanţă, iar bărbatul a fost dus la Urgenţe. Întrucât nu fusese rănit grav, a plecat la scurt timp acasă. Poliţiştii au încercat să îl audieze, însă din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, nu au reuşit.

El a reuşit, însă, să spună că i s-ar fi furat telefonul şi portofelul, dar la scurt timp, fratele său a găsit mobilul la locul în care a avut loc încăierarea. Oamenii legii au şi un suspect, Ion Agafiţei, de 41 de ani, care este vecin cu victima.

„S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Daniela Gheorghiescu.

 

3 thoughts on “Bătaie crâncenă între ţigani. Un tânăr a fost dus la Urgenţe

  1. e de apreciat cum au actionat politistii( se vede si in filmare) descheiati la geci, capurile descoperite si mainile in buzunare.. mai lipsea sa scoata si cate o punga de seminte. dar asta poate vede si seful lor…chiar minoritarii scandalagii si batausi pe nu ii retine nimeni preventiv?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *