Vezi povestea emoţionantă a botoşăneanului care a impresionat juriul Masterchef!

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Primul concurent al emisiunii Masterchef difuzata de Pro Tv, care a primit sortul de la juraţi, a fost un botoşănean cu o poveste impresionantă.

Florin Vartolomei, de 27 de ani, a fost abandonat in spital la nastere, iar traiul in orfelinat l-a fortat sa invete sa se descurce singur, atat in viata, cat si in bucatarie.

Pentru auditia la MasterChef, Florin a gatit o prajitura de criza, asa cum a denumit-o el.

„Cand m-am nascut, mama m-a dat la spital. Nu simt nimic pentru ea, nu am ura pentru ea, dar nici nu pot sa-i spun mama. Am inceput sa curat cartofi la orfelinat”, a povestit Florin.

Inainte sa apara in fata juratilor, Florin a avut parte de o surpriza: la auditii au venit sa-l sustina mama sa naturala, cu care s-a impacat in urma cu cinci ani, si sora lui. Emotiile au fost mari, mai ales ca el nu se astepta sa aiba pe cineva alaturi in competitie.

Desertul pregatit de Florin a fost apreciat de Chef FOA si Chef Patrizia, iar povestea de viata a baiatului i-a facut pe chefi sa creada ca acesta se va descurca mai departe in concurs.

„Ai făcut o chestie pe care o pot face şi cei de acasă”, i-a spus Foa concurentului.
„Ai tot ce trebuie, dar răspunsul meu este nu”, a afirmat Adrian Hădean.
Patrizia Paglieri a fost impresionată de Florin Vartolomei: „Ai o atitudine care este o lecţie”. Ea i-a oferit şorţul concurentului, care a izbucnit în lacrimi.

Sursa: Pro Tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *