FOTO Amant ajuns la spital după ce a fost bătut de soţul iubitei cu o sapă, o furcă şi o lopată

barbat seara targa smurd upu botosaniUn bărbat, de 40 de ani, din comuna Tudora ajuns, sâmbătă seară, la spital după ce a fost bătut de soţul iubitei sale. Mitică Murariu s-ar fi lăudat în urmă cu trei ani  că a avut o aventură cu soţia unui consătean plecat la muncă în străinătate.

like facebookSoţul înşelat s-a întors acasă, iar când a dat ochii cu presupusul amant a început să îl bată cu tot ce a prins. L-a lovit la început cu o sapă, apoi cu o furcă şi a terminat cu o lopată. Victima a fugit de frică acasă şi s-a ascuns în sobă pentru a scăpa de agresor.

Rudele presupusului amant au solicitat intervenţia caderlor medicale şi acesta a fost transportat, de un echipaj Smurd, la spital. Victima a fost diagnisticată cu multiple traumatisme, la cap, contuzie toracică şi traumatism la antebraţ. Poliţiştii au declanşat o anchetă, însă victima de pe targă a jurat răzbunare.

barbat seara targa smurd upu botosani1barbat seara targa smurd upu botosani2barbat seara targa smurd upu botosani3

One thought on “FOTO Amant ajuns la spital după ce a fost bătut de soţul iubitei cu o sapă, o furcă şi o lopată

  1. Prost mai esti dupa ce ti-a tinut stalpul casei trei ani il si mai bati ? Asa prieten mai rar asa ca … Intoarce tu la munca, Si de-a fi cu spor Eu in a ta casa Stalpul ti-l voi bate In al tau pritvor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *