PSD vrea să schimbe şi vicepreşedinţii CJ. ACL: Sub presiunea șantajului și a amenințărilor, inclusiv consilieri județeni PNL au fost obligați să semneze iniţierea proiectului

turcanu florin flutur achitei aclEchipa de conducere a Consiliului Județean Botoșani, prin președintele Florin Țurcanu și cei doi vicepreședinți, Gheorghe Sorescu, respectiv Cristian Achiței roagă și avertizează consilierii județeni din cadrul Alianței Creștin- Liberale (ACL) și consilierii județeni care colaborează cu ACL să nu creadă în proiectele de hotărâre pe care PSD încearcă să le impună la nivelul acestei instituții.

Apelând la diverse tertipuri, grupul de consilieri județeni ai PSD dorește să-și atragă susținere pentru inițierea unui proiect de hotărâre de schimbare a celor doi vicepreședinți ai ACL. Atragem atenția că s-a ajuns până în punctul în care, prin promisiuni sau sub presiunea șantajului și a amenințărilor, inclusiv consilieri județeni PNL au fost obligați să semneze inițierea unui astfel de proiect de hotărâre. Ba mai mult, anumiți consilieri județeni care nu și-au dat acordul figurează ca semnatari ai proiectului de hotărâre inițiat de PSD pentru schimbarea vicepreședinților.

Este inadmisibil să se recurgă asemenea acțiuni pentru ca PSD să-și poată face jocurile politice și avertizăm că vom face toate demersurile legale pentru ca proiecte de hotărâre de acest fel, inițiate prin amenințări sau șantaj să nu ajungă în plenul Consiliului Județean.

like facebookAsigurăm cetățenii județului Botoșani că astfel de practici ilegale și imorale nu vor avea girul consilierilor județeni ACL, drept urmare, consilierii județeni liberali care sub anumite presiuni, au semnat proiectul de hotărâre ce se dorește a fi introdus de PSD pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean, își vor retrage luni opțiunea făcută, din respect pentru PNL.

Sursa> comunicat ACL

2 thoughts on “PSD vrea să schimbe şi vicepreşedinţii CJ. ACL: Sub presiunea șantajului și a amenințărilor, inclusiv consilieri județeni PNL au fost obligați să semneze iniţierea proiectului

  1. La Darabani, vicele -primar Relu, cosilierii Florea Lucian director la Scoala Leon Danaila, avocatul poporului Hrimiuc, si cel mai treaz om de la serviciul interventii rapide Stredie au facut pasul catre PSD. Felicitari domnului Soptica !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *