Viceprimarul Ţurcanu despre Portariuc: Vrea să mă desfiinţeze. Nu mi-e frică de el!

Eugen TurcanuViceprimarul Eugen Ţurcanu îl atenţionează pe Ovidiu Portariuc că nu îi este frică de el, chiar dacă scopul edilului, spune acesta, este de a-l distruge. Ţurcanu a spus că pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 17 septembrie este un proiect de hotărâre privind reorganizarea Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, direcţie la care Ţurcanu ar trebui să se întoarcă, dacă va fi înlocuit din funcţia de viceprimar.

like facebookPrimarul Ovidiu Portariuc are un singur obiectiv: să mă desfiinţeze pe mine şi pe doamna Cătălina Lupaşcu din funcţia de viceprimar, iar direcţia la care ar trebui să mă întorc să o distrugă şi să o fărâmiţeze. Cine ridică vocea, cine încearcă să spună ceva trebuie să fie distrus, să fie culcat la pământ. Asta vor să facă: să ne fie frică de dânşii. Le spun şi pe această cale, nu mi-e frică de el, nici de domnul Andrei de la Bucureşti, nici de băieţii ăia pe care îi au în jurul lor şi îi sfătuiesc ce trebuie să facă„, a spus Eugen Ţurcanu.

Consilierii social-democraţi au introdus pe ordinea de zi a şedinţei din 17 septembrie un proiect de hotărâre privind schimbarea celor doi viceprimari.

 

One thought on “Viceprimarul Ţurcanu despre Portariuc: Vrea să mă desfiinţeze. Nu mi-e frică de el!

  1. Asa meritam daca mai votam PNL si PDL (miscarea pt. botosani, alianta DA, PD-L,………..fara numar). Vom avea in conducerea orasului si jud. numai tURCANI ca acesta, si ca cel de la CJ.
    Astia din conducere stau la cutie, si au trimis maimutele sa ne faca de ras cu declaratiile lor, si cu moaca lor, prin tot ce fac si declara!!
    Ne-am saturat sa fim furati cu 25 %, sa ne cresteti TVA sa ne faceti sali de sport in panta si parcuri in paduri!!
    RUSINE SI DNA-ul sa va aiba in paza!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *