Accident ascuns descoperit de poliţişti cu ajutorul unui martor

accident2Un accident, în urma căruia un bicicltist a fost rănit un adolescent, a fost descoperit de poliţişti cu ajutorul unui martor. Evenimentul rutier s-a petrecut, vineri în jurul orelor amiezii, când Florin Petraş, de 19 ani, din satul Poiana comuna Vorona aflat la volanul unui autoturism a lovit pe trecerea de pietoni din zona Liceului de Arte Ştefan Luchian un biciclist.

like facebookCei doi nu au raportat accidentul plecând de la faţa locului, însă o femeie care se afla în zonă a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii au început să monitorizeze cazul, iar după amiază, biciclistul, Sebastian Ciobanu, de 17 ani, a ajuns la spital acuzând dureri la un picior, iar investigaţiile medicale au arătat că are un deget fracturat. Poliţiştii l-au audiat şi au aflat detaliile producerii accidentului, iar şoferul este cercetat pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Cât priveşte modul de producere a accidentului, primele concluzii arată o culpă comună, în condiţiile în care biciclistul nu avea voie să meargă pe bicicletă pe trecerea de pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *