Cetăţeni de onoare pe bandă la Botoşani. Vezi noua propunere!

consiliul local botosani1Municipiul Botoşani va avea încă un cetăţean de onoare, al 88-lea. Potrivit unui proiect de hotărâre depus de primarul Ovidiu Portariuc, care va fi dezbătut în şedinţa de Consiliu Local din 17 septembrie, cel care urmează să devină cetăţean de onoare este prof. dr. Viorel Enea, cel care a pus bazele înfiinţării Centrului de Studii „Ştefan Cel mare şi Sfânt” la Botoşani, în 1997.

Potrivit raportului de specialitate, „La Botoşani, Centrul de Studii Ştefan cel Mare şi Sfânt este considerat o unitate model, oferta pregătirii profesionale este în conformitate cu cerinţele pieţii muncii şi fexibilitatea şi adaptarea la nou sunt comune atât profesorilor cât şi cursanţilor„.

like facebookProfesorul Enea este membru fondator şi preşedintele Uniunii Naţionale pentru Dezvoltarea Învăţământului Particular Preuniversitar din România şi membru în Consiliul Managerial al Şcolilor Independente Europene care îşi are sediul la Haga. Este membru al Ligii Culturale pentru Unitatea Românilor de Pretutindeni, vicepreşedinte al Departamentului Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *