Hoţ din Botoşani prins în flagrant de poliţiştii suceveni

arestat cu mascati 1În lunile august şi septembrie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la mai multe furturi şi tentative de furt comise pe raza municipiului Suceava, având un mod de săvârşire asemănător.

like facebookPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava i-au identificat joi pe Marin T., de 47 de ani, din comuna Suharău, şi Ştefan A., de 45 de ani, din comuna suceaveană Vereşti, ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe, pe raza municipiului Suceava.

Cei doi au fost localizaţi în zona Turnul Roşu din Suceava, unde se pregăteau să pătrundă într-una din casele din apropiere, cu scopul de a sustrage bunuri.
În timp ce bărbatul din Vereşti stătea de pază pe strada I.G. Sbiera, Marin T. a sărit gardul în curtea unei locuinţe. Cei doi au fost interceptaţi de poliţiştii aflaţi în pândă, care, după ce i-au legitimat, i-au controlat, găsind asupra lor o rangă metalică şi câte o pereche de mănuşi. Asupra botoşăneanului a fost găsită şi o bijuterie sustrasă din locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din Suceava.
Marin T. a recunoscut au fost surprinşi chiar când încercau să fure din gospodăria unde au fost prinşi. El a mai recunoscut comiterea unor alte furturi, în timp ce Ştefan A. a stat de pază.
Bunurile sustrase au fost valorificate de Marin T. pe raza localităţilor Botoşani şi Bacău la diverse persoane ce practică comerţul ambulant.
„În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus reţinerea lui T. Marin pe o perioadă de 24 ore, iar faţă de A. Ştefan s-a dispus cercetarea în stare de libertate, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să se ia măsurile procedurale faţă de acesta.

Ulterior, T. Marin a fost prezent Judecătoriei Suceava cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. În urma deliberării s-a dispus arestarea preventivă a lui T. Marin pe o perioadă de 30 zile. Cel în cauză a fost introdus în Arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.
Sursa: Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *