Bărbat reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fratele

cercetat arestat de orice felUn bărbat, de 38 de ani, a fost reţinut, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat fratele.

like facebook Gabriel Popovici s-a întâlnit, miercuri, cu fratele său, de 45 de ani, şi au consumat băuturi alcoolice în propriul apartament. La un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict, iar fratele mai mic a luat un cuţit din bucătărie şi l-a băgat în abdomenul victimei.

Anchetatorii au stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol şi au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

„Suspectul a fost reţinut, urmând a fi prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă. Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *