Accident cu rănirea unei femei, după ce şoferul s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat cu maşina

masina rasturnataUn şofer care s-a urcat băut la volan şi a călcat pedala de acceleraţie a provocat un accident grav, în localitatea Coţuşca. În timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 293, în comuna Coţuşca, bărbatul de 41 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, pe fondul vitezei neadaptate la un carosabil acoperit cu pietriş, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând parțial pe sensul opus şi izbindu-se frontal într-un autoturism condus de un bărbat de 60 ani,  din comuna Coțuşca.

După impact, autotutilitara s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea unei femei de 60 ani, pasageră în autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul şoferului autoutilitarei, rezultatul a indicat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebookPoliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *