Ghiorghiţă confirmă că este director regional RAR

florin ghiorghita consiliul local botosaniConsilierul local Florin Ghiorghiţă a confirmat, joi, că ocupă funcţia de director regional la Registrul Auto Român Iaşi. El a declarat, însă, că postul l-a obţinut în urma unui concurs, iar contractul la noul loc de muncă a fost semnat pe 9 septembrie.

Ghiorghiţă susţine că nu a purtat nicio discuţie cu social-democraţii cu privire la acest post.

Este un post strict profesional, un ajutor din partea unor oameni economici din Botoşani . Atâta tot, fără nicio discuţie cu niciun partid politic„, a spus Ghiorghiţă.

like facebookÎn ceea ce priveşte apartenenţa politică, consilierul local spune că deocamdată este în PDL.

Văd că sunt exilat, că sunt trimis în toate partidele politice, toată lumea mă trimite în toate părţile fără ca eu să-mi fi manifestat vreo opţiune într-un partid sau altul„, a adăugat Florin Ghiorghiţă.

 

4 thoughts on “Ghiorghiţă confirmă că este director regional RAR

  1. Prapaditule, cum sa fie un ajutor din partea unor oameni economici din BT ?! Asemenea posturi se castiga prin concurs avand in vedere ca posturile la stat sunt BLOCATE ! Tu nu erai angajat al RAR… Nici sa minti nu stii…vedete-as si pe tine cu bratari noi. Apropo de cand studiile tale te incadreaza in asemenea functii cand tu nu ai nimic in maneca cu domeniul auto si nici nu ai avut timp sa studiezi atata timp cat ai ocupat functii publice (la stat).

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Deci cineva, la un anumit nivel, a comis infractiunea numita „trafic de infulenta”.

  3. Lasati-l la borcanul cu miereca musai o sa-si vare mana pan’ la cot de bolovan ce este. Va spun eu : asta nu scapa de puscarie ; are in sange gena furtului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *