FOTO Accident la Zosin! Un tânăr cu permis de trei luni a intrat cu maşina într-o căruţă

accident zosinUn tânăr cu permis de trei luni a intrat, joi, cu maşina într-o căruţă. Atelajul, condus de Ion Robu, de 70 de ani, circula pe drumul european E 58, fiind lovit în spate de autoturismul condus de Ionuţ Gabriel Ponor, de 18 ani.

În urma accidentului, soţia căruţaşului, în vârstă de 68 de ani, a fost aruncată din atelaj, suferint un traumatism cranio-cerebral acut închis, dar şi traumatisme la mâini şi picioare.

like facebookPotrivit poliţiştilor, şoferul fie nu a respectat distanţa faţă de căruţă, fie s-a angajat neregulamentar într-o depăşire, lovind atelajul în roata din stânga spate.

accident zosin 1

accident carutaaccident caruta1

6 thoughts on “FOTO Accident la Zosin! Un tânăr cu permis de trei luni a intrat cu maşina într-o căruţă

  1. Art. 54. Este interzis conducatorilor vehiculelor cu tractiune animala, celor trase sau impinse cu mana, precum si persoanelor care conduc pe drumurile publice animale izolate sau in turma:

    a) sa circule pe autostrazi si pe drumurile nationale „E” (deschise traficului international), iar pe celelalte drumuri nationale atunci cand in afara partii carosabile exista spatiu pentru circulatia acestora sau drumuri laterale;

    Deci D-lor politisti soferul nu are nicio vina !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *