Răstunare de situaţie: Cristinel Brumă, consilier local cu votul a doi consilieri PDL

cristinel brumaConsiliul Local Botoşani are, de joi, un nou consilier în componenţă. Proiectul privind validarea în funcţie a lui Cristinel Brumă, proiect respins de nu mai puţin de patru ori până acum, a fost votat cu 11 voturi „pentru”. Printre cei care au votat proiectul s-au numărat consilierii PSD, dar şi cei doi consilieri ai PDL, Florin Ghiorghiţă şi Marius Buliga.

De altfel, Ghiorghiţă a cerut ca votul să fie la vedere, în timp ce consilierii PNL prezenţi la şedinţă, respectiv Cătălina Lupaşcu şi Stelian Pleşca nu au participat la vot, iar după aprobarea proiectului s-au retras din sală.

Trebuie să recunosc că voi susţine acest proiect, iar colegii noştri liberali vor trebui să voteze pentru că, chiar dacă vor vota împotrivă tot nu vom avea majoritatea. Nu este normal ca unui consilier local să-i fie îngrădit dreptul de a participa la şedinţă. Voi vota <pentru> şi voi cere vot deschis pentru aprobarea acest proiect„, a spus Ghiorghiţă.

like facebookDupă ce a fost validat pe funcţie, Cristinel Brumă a depus jurământul în faţa consilierilor locali. El îl înlocuieşte pe Marius Cristescu, care a demisionat din CL:

One thought on “Răstunare de situaţie: Cristinel Brumă, consilier local cu votul a doi consilieri PDL

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    o somitate in viata politica botosaneana. vivat. dreptatea a triumfat.
    eram doar ironic. alta marie cu o alta palarie. toti o apa si un pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *