VIDEO Cum râd elevii de la un liceu din Botoşani de profesorul lor

profesoara liceul de arte stefan luchianO profesoară a unui liceu de prestigiu din Botoşani a ajuns ţinta glumelor elevilor, iar totul a fost filmat şi publicat, zilele trecute, pe reţelele de socializare.

În înregistrarea video, difuzată înainte de începerea noului an şcolar, se observă cum elevii unei clase de a XI- a a Liceului de Arte Ştefan Luchian o ignoră pe profesoara care a intrat în clasă şi se pregătea să stea la catedră.

like facebookCând sunt luaţi la rost de cadrul didactic cu privire la comportamentul lor, elevii îi răspund cu nonşalanţă că au puţină treabă şi umblă printr-un dulap din faţa clasei.

Mai mult decât atât, aceştia i-au pus profesorului un scaun cu picioarele rupte şi numai inspiraţia profesoarei a fost să nu se aşeze direct pe el. Dascălul a tras mai întâi scaunul şi a observat că picioarele din faţă au căzut.

8 thoughts on “VIDEO Cum râd elevii de la un liceu din Botoşani de profesorul lor

  1. Incredibil! si conducerea liceului ce spune? Cum s-a putut intampla asa ceva, fara ca elevii respectivi sa pateasca ceva? Demisia conducerii liceului!

  2. Guvernul a avut grija ca profesorii sa fie respectati. In alte tari civilizate, in care elevul respecta profesorul, unde elevul este pedepsit cand trebuie,unde profesorul la randul lui e pregatit si platit rezonabil nu la limita de jos, nu se intampla asa ceva.

  3. Asa e lipsa de resperc din partea unor copii asa educati de parinti. nu au capacitatea de a face diferenta dintr-o gluma si o bataie de joc. Am invatat la Liceul de arta nu este ea cea mai buna profesoara dar daca e asa e pt binele copiilor sa si invete ceva. Chiar nu va nimic amuzat mai mult ma dezgusta ca se fac lucruri de genu si la acest liceu de la care sunt afteptari mai mari la care se presupune ca elevii vor sa devina „Artisti”.Se spune ca intr-o padure sunt si crengi uscate dar daca dintr-o clasa toti sunt „uscacuni” atunci lasa de dorit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *