Un nou nume vehiculat pentru funcţia de viceprimar: Marius Buliga. Vezi ce spune acesta!

marius buliga
Marius Buliga

Social-democraţii, dar şi liberalii sau democrat-liberalii se întrec în a face scenarii cu privire la viitorii viceprimari. După ce au fost vehiculate numele consilierilor Gheorghe Iavorenciuc şi Corneliu Furtună din partea ACL pentru funcţiile de vbiceprimar, dar şi numele lui Cosmin Andrei din partea PSD, miercuri, viceprimarul Eugen Ţurcanu a lansat şi numele democrat-liberalului Marius Buliga pentru funcţia de viceprimar. El a spus că acesta ar urma să facă echipă cu Cosmin Andrei, lucru infirmat atât de Buliga, cât şi de primarul Ovidiu Portariuc.

Marius Buliga a spus că până în momentul de faţă nu am primit o asemenea ofertă şi susţine că nu va trece la PSD.

Sunt în PDL în momentul acesta şi rămân în PDL. Primarul PSD nu are majoritate în acest moment. Cum pot să fiu viceprimar, dacă primarul nu are majoritate şi nu mi-a făcut nicio ofertă. Sunt de dreapta, sunt în PDL şi nu pot să trec în PSD. Nu o să trec în PSD. Iar de partea cealaltă, colegul meu, Eugen Ţurcanu de o vreme încoace acesta este jobul lui: atacă colegii„, a menţionat Buliga.

like facebookNici Ovidiu Portariuc nu a confirmat această mişcare. El spune că viceprimarul Ţurcanu ar trebui să se ocupe de Centrul Vechi şi să lase disputele politice.

Acum, dacă mă întrebaţi strict ce cred de domnul Buliga, am văzut că este un om echilibrat, cu mult bun simţ, educat şi care, probabil, ar putea să facă faţă cu brio unei asemenea funcţii, spre deosebire de ceilalţi viceprimari„, a afirmat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *