Vezi programul exact al Târgului Agro Zoo 2014!

targ agro zoo popautiStaţiunea de cercetare de la Popăuţi, împreună cu Consiliul Judeţean şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale organizează, în perioada 27- 28 septembrie, a cincea ediţie a Târgului Agro Zoo.

La târg vor avea loc spectacole de muzică populară, având ca invitaţi Orchestra Rapsozii Botoşanilor, Orchestra Mugurelul din Chişinău, dar şi interpreţii Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache sau Nicoleta Voica.

like facebookDeschiderea va avea loc pe 27 septembrie, la ora 11.30, iar la 12.30 va avea loc o prezentare e animalelor expuse în târg.

La 14.30 va avea loc o întâlnire şi dezbatere între fermieri şi specialiştii în atzragerea de fonduri europene pe Programul Agricol Comun 2014- 2020, urmată, de la ora 16.30, de degustări de produse tradiţionale.

A doua zi, pe 28 septembrie, târgul va începe la ora 10.00. De la 12.00 va avea loc o prezentare de ovine, urmat de la ora 13.30, de un discurs al preşedintelui CJ, dar şi de  o premieră a celor mai bune bovine din Botoşani.

La 16.00 va avea loc o tombolă.

 

 

 

2 thoughts on “Vezi programul exact al Târgului Agro Zoo 2014!

  1. Iar Agro-Zoo ???? Pai nu a fost o data in 2014 prin luna mai ?????
    Tovaraselul asta arunca cu banii prea mult – si sunt banii nostri.

  2. Stim de mult ca Tirgul Agro-zoo de la Popauti reprezinta doar un prilej de propaganda a PNL Botosani si a intentiilor sale de a obtine cit mai multe voturi la alegerile prezidentiale.
    Problema este alta: ce legatura exista intre tirgul de bovine si ovine si Centrul creatiei populare ? Nu cumva Turcanu transforma institutiile de cultura ale judetului in oficine de propaganda penelista ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *