Portariuc: Cornişa va fi un oraş în miniatură

zona pationar
zona pationar

Lucrările la Parcul Cornişa sunt în grafic, investiţia fiind realizată în proporţie de 30%, a declarat primarul Ovidiu Portariuc. El spune că s-au asfaltat căile de aces, iar în prezent se lucrează la piscină.

La Cornişa, zilnic sunt 100 de oameni care lucrează pe şantier. Acolo se construieşte un nou oraş. Discutăm de 300 miliarde lei, bani cu care  reabilitam jumătate din oraşul Botoşani la cheie. Reabilitarea unui cartier înseamnă 60 miliarde. Cornişa va fi un oraş în miniatură, cu utilităţi, căi de acces. Este o lucrare complexă„, a spus Portariuc.

like facebookInvestiţia va fi finalizată în toamna anului 2015.

2 thoughts on “Portariuc: Cornişa va fi un oraş în miniatură

  1. Stau in apropiere de Cornisa rar vad pe cineva lucrind pe acolo,unde se ascund cei 100 de oameni ,poate pe sub pamint ,nu cred ca va fi gata nici in 2016 totul este dezinformare nu vad motivul ca doar aceasta este investitia lui Flutur.

  2. Isabele, de la Baisa nu se vede foarte bine dacă și cât se lucrează prin șantiere. Eu zic să lași oamenii să-şi facă treaba, asta pentru că vrem totuși să avem și noi la Botoșani o zonă de agrement civilizată, și să nu mai stai la plajă lângă gardul cimitirului.
    Nu știu dacă este important a cui este investiția, ci doar că se face. Și este pentru noi toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *