Vezi câţi botoşăneni vor beneficia de amnistia fiscală!

pensionariParlamentul a adoptat amnistierea fiscală a mamelor şi pensionarilor, precum şi reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator.  Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator a fost adoptat cu 307 voturi pentru, 5 abţineri şi 7 voturi împotrivă.

La Botoşani, un număr de 248 de pensionari ar urma să beneficieze de această lege a amnistiei. Suma scutită este de 551.228 de lei. Nu se ştie deocamdată şi câte mame ar urma să fie scutite de la plată.

Când vom vedea forma finală a legii promulgată abia atunci vom şti”, a spus Gabriela Ştefanache, şef serviciu Agenţia de Prestaţii Sociale Botoşani.

like facebookPremierul Victor Ponta a declarat, în urma ședinței Camerei Deputaților, că Legea aministiei este ”un act de justiție socială”.

S-au aprobat câteva proiecte de legi: amnistierea pensionarilor, mamelor și funcționarilor publici care aveau de returnat diverse sume. Nu sunt doar aceștia cei care trebuie sprijiniți. Cred că e vorba de un act de justiție socială. A votat toată lumea. Asta arată faptul că sunt măsuri bune și care vor fi susținute și în viitor”, a declarat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *