Vezi pe cine vrea Portariuc viceprimar, dacă îşi face majoritate în CL

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc îşi exprimă speranţa că, consilierii locali cu coloană vertebrală vor fi alături de proiectele promovate de municipalitate şi vor lăsa deoparte dictatura partidului. El a spus că îşi doreşte o majoritate în Consiliu Local, iar dacă acest lucru s-ar întâmpla, unul din viceprimarii pe care îi vrea în echipa sa va fi Cosmin Andrei. El a spus că Andrei are o expertiză în domeniu.

Orice consilier de bună credinţă şi cu oarecare expertiză şi care vrea să se alăture echipei executivului, nu să blocheze proiectele judeţului aşa cum au făcut viceprimarii Lupaşcu şi Ţurcanu, este binevenit. Aştept doi consilieri care sunt dispuşi să-şi asume sarcina unui viceprimar, care nu este o poziţie uşoară, care înseamnă muncă, responsabilitate„, a menţionat Portariuc.

Edilul municipiului Botoşani nu ştie, însă, pe cine va susţine pentru a doua funcţie de viceprimar, în cazul în care ar avea majoritate în Consiliu Local. El îl exclude pe consilierul Mihai Tincu, despre care se spune că este un apropiat al lui Portariuc, întrucât acesta nu-şi doreşte o funcţie politică.

like facebookÎn următoarele zile, mai mulţi consilieri locali îşi vor da seama că a trecut vremea scandalurilor şi vor veni alături de executiv. Cei de la ACL au anunţat viceprimarii lunii octombrie, probabil că în octombrie vor veni cu altă propunerre. Ce a reuşit alianţa PDL-PNL să facă până acum: să schimbe viceprimarii la şase luni„, a adăugat Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *