RCS & RDS face angajări la Botoşani

rcs-rds-300x168Compania de televiziune prin cablu, telefonie şi internet RCS & RDS face angajări în judeţul Botoşani. Candidaţii trebuie să aibă studii medii de profil tehnic, permis de conducere categoria B, obţinut cu cel puţin un an în urmă, să poată face performanţă în condiţii de stres, disponibil pentru deplasări, program flexibil şi muncă la înălţime. Compania caută tehnicieni instalări.

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domenii precum: retelistică, depanare calculatoare, reţele catv.

VEZI AICI DETALII!

RCS & RDS este o companie romanesca rezultata in urma fuziunii in august 2005 intre Romania Cable Systems si Romania Data Systems. Compania este cel mai important furnizor de servicii integrate de comunicatii avand peste 90 de puncte de lucru in Romania, Ungaria si Slovacia.
Peste 1.000.000 de clienti beneficiaza de serviciile de televiziune prin cablu si satelit, iar peste 150.000 de companii folosesc serviciile de internet, transmisii de date si telefonie fixa oferite de RCS & RDS.

One thought on “RCS & RDS face angajări la Botoşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sunte-ti niste minciunosi…Ca sa vezi la tv de la voi trebuie sa-ti cumperi un tv de ultima generatie, la internet la fel.Sa dea domnul sa fie mai bine dar eu personal nu cred.Servicii de proasta calitate si multa neseriozitate,asta este rcs-rds si foarte scup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *