O nouă încercare de numire a lui Brumă în Consiliul Local: Se încearcă o majoritate cu domnul utracompetent Florin Ghiorghiţă, susţine Ţurcanu

cristinel brumaConsilierii locali au fost convocaţi, joi, în sedinţă extraordinară pentru a discuta pe marginea a trei proiecte, printre care şi proiectul privind validarea PP-DD-istului Cristinel Brumă în Consiliul local. Este a cincea oară când se discută pe marginea acestui proiect.

like facebookViceprimarul Eugen Ţurcanu susţine că proiectul a fost introdus pe ordinea de zi la iniţiativa primarului Ovidiu Portariuc, „care se chinuie de ceasul morţii să îl intoducă pe domnul Brumă în Consiliul Local.  Încearcă să îşi facă majoritatea cu domnul ultracompetent Florin Ghiorghiţă şi cu domnul lup moralist Marius Buliga, care are probleme de conştiinţă profunde şi îl împiedică să mai facă politică„, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

2 thoughts on “O nouă încercare de numire a lui Brumă în Consiliul Local: Se încearcă o majoritate cu domnul utracompetent Florin Ghiorghiţă, susţine Ţurcanu

  1. mai turcane de 2 lei, ai avut post de director pus de partid…..cand vei face ceva grozav, fara partid, mai vorbim…..oaie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *