Noul director medical de la Spitalul Judeţean: Îmi plac provocările

turcanu iliuta si corneliu mihaiMedicul Angela Ţurcanu consideră că funcţia oferită în cadrul Spitalului Judeţean, cea de director medical, reprezintă o provocare pentru ea. Ea a spus că a lucrat ca medic şef la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi că cunoaşte „sistemul şi de cealaltă parte a baricadei”. Medicul are o misiune dificilă ca şi director medical: va trebui să facă tot posibiliul ca Spitalul Judeţean să realizeze contractul lunar cu instituţia de asigurări. În lunile iulie şi august, în jur de 300.000 lei, bani ai spitalului, au rămas la Casa de Asigurări pentru că unitatea nu şi-a realizat contractul.

Este o misiune dificilă, este o provocare. Mie îmi plac provocările, dar promit că voi încerca să continui eforturile echipei care a fost înainte şi să sperăm cu rezultate şi cu performanţă„, a spus Angela Ţurcanu.

like facebookEa îşi va lua în primire funcţia vineri, iar până atunci va activa ca şi medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

One thought on “Noul director medical de la Spitalul Judeţean: Îmi plac provocările

  1. SOTUL DOAMNEI A LINS BLIDELE SI UMFLAT BUZUNARELE LA FINANTE SI ACUM LA CONSILIU JUDETEAN ,EA VA LINGE BLIDELE PE LA SPITAL .FIGURA O TRDEAZA ….INTELIGENTA FOC,ORI PUNE SPITALUL PE CHITUCI ORI ….TOTI ANONIMII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *