Noul manager al Spitalului Judeţean: Este o situaţie grea la spital. Este o provocare pentru mine

turcanu iliuta si corneliu mihai1Corneliu Mihai a declarat că funcţia de manager la Spitalul Judeţean reprezintă o provocare pentru el. Acesta se va suspenda din funcţia de director economic de la Nova Apaserv, iar postul de acolo va fi rezervat.

Sunt conştient de situaţia financiară actuală a spitalului. Este o situaţie grea, este o provocare pentru mine. Voi solicita sprijinul, în continuare, a domnului Iliuţă. Este un deficit de 7,5 miliarde lei vechi lunar la spital şi trebuie acoperit prin toate căile„, a precizat Mihai.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că cele trei persoane numite la conducerea spitalului sunt apolitice şi că, astfel, PSD-iştii nu mai au de ce să reproşeze că spitalul este condus de PNL.

like facebookNu avea nicio vină PNL să fie judecat şi criticat pentru că Ministerul Sănătăţii şi Casa de Asigurări de Sănătate, conduse de PSD-işti, subfinanţează sistemul de sănătate publică din România. Mereu PNL era atacat că liberalii nu sunt în stare să finanţeze spitalul, iar acum au la conducere trei oameni care sunt total în afara PNL şi să vedem care mai sunt argumentele acestor domni să arunce cu noroi în Spitalul Judeţean„, a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *