Vezi noua conducere a Spitalului Judeţean Mavromati!

turcanu iliuta si corneliu mihaiConducerea Consiliului Judeţean a prezentat noua conducere a Spitalului Judeţean Mavromati, după ce echipa condusă de Viorel Iliuţă a demisionat.

like facebookAstfel, în locul lui Iliuţă interimatul va fi asigurat de Corneliu Mihai, fost şef al Secţiei Gărzii Financiare şi director economic la Nova Apaserv, funcţia de director economic va fi preluată de Constantin Clivăţ, fost comisar al Gărzii Financiare, iar director medical a fost propusă medicul Angela Ţurcanu, fost director medical la casa Judeţeană de Asigurări Sănătate.

Florin Ţurcanu a spus că nu este rudă cu medicul Angela Ţurcanu şi că este pentru prima dată când o vede, propunerea de numire pe postul de director medical a medicului Ţurcanu venind de la un cadru medical din interiorul spitalului.

Nouă echipă managerială va intra pe funcţii vineri, 12 septembrie.

 

 

2 thoughts on “Vezi noua conducere a Spitalului Judeţean Mavromati!

  1. Și uite așa, încet , încet, se duce și Spitalul nostru de râpă, fără ca nimeni să facă nimic…Suntem jalnici…

  2. Acuma Turcanule,fa o miscare de mare om politic,ia un doctor si punel la directia agricola,ce naiba gardistii la spital merg si doctorii la agricultura nu o merge? Pe timpuri la liceul Laurian era un profesor vestit….D.Haller la biologie….el avea o vorba cind nu stiai nimic iti spunea……..mama draga esti monument al prostiei,nota zece pentru Botosani,iar tu primeai nota doi,evident,daca ar fi trait acuma tot asa cred ca ar fi spus despre clasa noastra politica locala………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *