Vicepreşedinte PNL: Cine îl susţine, din PNL, pe Iavorenciuc să devină viceprimar, îi cer public demisia

gheorghe iavorenciucUn vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PNL Botoşani contestă vehement susţinerea lui Gheorghe Iavorenciuc pentru ocuparea funcţiei de viceprimar.

like facebookViorel Coman a menţionat că oricine îl susţine pe Iaveorenciu ar trebui să îşi prezinte demisia pentru că Iavorenciuc este un trădător şi a plecat din PNL înainte de alegerile locale din 2012. Directorul EcoSal a explicat că dacă Iavorenciuc se declară liberal ar trebui să susţină iniţiativele PNL-PDL şi actualii viceprimari nu să aspire la fotoliul din fruntea administraţiei locale.

„Daca domnul Iavorenciuc va fi sustinut de partidul din care fac parte pentru a deveni viceprimar, voi cere public demisia tuturor factorilor de conducere din acest partid care au fost de acord cu aceasta aberatie ! PNL trebuie sa combata traseismul politic nu sa-l incurajeze! Domnul Iavorenciuc a uitat cand a tradat partidul cu o zi inainte de a se intocmi listele pentru functia de consilier? Chiar nu are un pic de demnitate? Ar trebui să ştie că demnitatea nu o gaseste prin tarile pe care le viziteaza. E in alta parte!”, a declarat Viorel Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *