Cătălina Lupaşcu a fost felicitată la miezul nopții. Vezi care a fost prima persoană care felicitat-o şi de ce surpriză s-a bucurat chiar de dimineaţă!

catalina lupascu 002Viceprimarul municipiului Botoșani, Cătălina Lupașcu își va petrece ziua de naștere, care este astazi, după bunul plac. Așa face în fiecare an, urmând ca a doua zi s-o dedice prietenilor pe care îi va chema la un pahar de vorbă și muzică bună.

Edilul liberal al urbei a declarat că a fost felicitată chiar de la miezul nopții, iar prima persoană care a riscat să o trezească în miez de noapte pentru a-i ura la mulți ani a fost fiica ei de 25 de ani. Aceasta i-a trimis un SMS, iar, dimineață, un buchet mare de flori printr-un curier, tânăra locuind la București.

like facebook„Prima dată m-a felicitat fetița mea care are 25 ani și ea este cea care imediat după miezul nopții mi-a trimis un mesaj iar dimineață, la prima oră, am primit flori de la ea. Fata mea este în București și mi-a făcut cel mai frumos cadou; cineva mi-a bătut la ușă dimineață și am găsit un frumos buchet de flori dimineață alături de gîndurile și inima copilului meu”, a declarat Cătălina Lupașcu.

Cât privește dorințele pe care și le-a pus pentru această zi, viceprimarul orașului a spus:„Îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă, cei din jurul meu să fie sănătoși și, de ce nu, îmi doresc un pic mai bine pentru toți cei care, astăzi, suntem pe această planetă”, a continuat Lupașcu.

Ea a mai spus că de ziua ei își va permite un program mai lejer. „Îmi voi petrece ziua de naștere așa cum îmi place mie să fiu, să fiu liberă, să fac ce-mi place.  E o zi în care sunt eu cu familia mea, cu mine și fac absolut tot ceea ce-mi place. E o zi în care încerc să am cât mai puține constrângeri. De fiecare dată, alături de prieteni, îmi sărbătoresc ziua în următoarea zi de după ziua mea de naștere. De ziua mea prefer să fiu liberă și să fac tot ce-mi place”, a spus Cătălina Lupașcu.

Catalina Lupascu implineste astazi varsta de 49 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *