Un avocat din Botoşani este executat silit de un client. Vezi de ce!

avocatiUn avocat din Baroul Botoşani a ajuns să fie executat silit de propriul client, după ce a luat banii şi nu a oferit serviciile juridice la care se obligase.

Procesul a fost deschis de Petre Crîşmariu, un fost client al avocatului Gabriel Condrea. Clientul a apelat la un executor judecătoresc, iar acesta a cerut încuviinţarea instanţei pentru demararea procedurilor de executare silită, iar judecătorii au admis cererea în parte.

like facebookPotrivit unor surse neoficiale, clientul ar fi cerut de la avocat un avans de 2.000 de lei pe care îl dăduse pentru ca acesta să îi redacteze şi să îl reprezinte într-un proces. După ce a aşteptat şi a văzut că avocatul nu îşi îndeplineşte obligaţiile a solicitat returnarea onorariului.

Avocatul Gabriel Condrea nu a putut fi contactat telefonic sau la sediul biroului de avocatură.

 

2 thoughts on “Un avocat din Botoşani este executat silit de un client. Vezi de ce!

  1. DIN PACATE, ACEST DOMN AVOCAT FACE PROBLEME MULTOR OAMENI. E MAI BINE SA IL OCOLITI !!!!!! SOTUL MEU I-A INCHIRIAT O CASA, PE O CHIRIE MICA SI NU A PLATIT UTILITATILE. NE-A LASAT CU DATORII URIASE SI CU UTILITATILE TAIATE. ACUM SUNTEM PURTATI DE E ON PRIN TRIBUNALE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *