Autorul dublului asasinat de joi de la Iaşi este un adolescent din Botoşani

asasinatul de la IasiUn tânăr de 17 ani este principalul suspect al dublului asasinat de joi, 4 septembrie, de la Iaşi. Adolescentul este originar din Botoşani şi, potrivit procurorilor, s-ar ascunde în nordul judeţului Iaşi, în mediul rural. El este înarmat cu un pistol pe care l-a furat din casa victimelor sale, ucise cu sălbăticie cu două topoare.

Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a declarat că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.
like facebookMagistratul a descris crima ca fiind una sadică, soţii Petrovici fiind ucişi cu două topoare de către suspect. Unul dintre acestea a fost găsit în curte, în timp ce al doilea pe un câmp.
„Corpul victimelor a fost găsit în holul de la intrarea în locuinţă, în poziţii diferite, ceea ce a indus ideea organelor de anchetă că mai întâi a fost ucisă persoana de sex masculin autorul fiind surprins de soţie, la rândul ei omorâtă în aceeaşi modalitate. Ambele victime prezintă leziunea foarte grave la nivelul capului. Obiecte de care suspectul s-a folosit pentru a le ucide pe cele două persoane au fost de asemenea identificate, un topor în curtea victimelor şi un topor la mare distanţă de locuinţă”, a spus Carmina Pascal.
Pascal a mai menţionat că din locuinţa victimelor ar fi fost sustrase mai multe bunuri, dar şi o sumă de bani. Printre obiectele furate se numără şi un pistol cu bile, pe care suspectul îl are, cel mai probabil, asupra sa. Pistolul aparţinea bărbatului ucis, acesta având autorizaţie de deţinere pentru el. De asemenea, din casa victimelor au fost sustrase trei telefoane mobile.
„Din informaţiile strânse în cadrul anchetei se pare că presupusul autor a fost solicitat de victime în urmă cu trei zile pentru a presta activităţi în gospodăria acestora„, a încheiat Carmina Pascal.
Sursa: Adevărul

One thought on “Autorul dublului asasinat de joi de la Iaşi este un adolescent din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *