Florin Ghiorghiţă părăseşte PDL pentru o funcţie oferită de PSD

florin ghiorghita consiliul local botosaniLupte politice si în Consiliu Local după aprobarea ordonanţei privind traseismul politic. Surse politice susţin că fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a obţinut o funcţie de conducere la nivelul Registrului Auto Roman pentru a trece de partea PSD.  Potrivit acestora, Ghiorghita ar fi bătut palma cu social-democraţi să rămână independent, dar să susţină proiectele PSD.

Ghiorghiţă neagă acest lucru şi spune că nu va trece la PSD, dar se gândeşte dacă va fi independent.

Omul se poate gândi la foarte multe lucruri, poți să te gândești la orice. Deocamdată nu am făcut nicio opțiune, rămân în continuare în PDL. Nu știu exact despre ce este vorba. Cine mi-ar propune mie așa ceva? Nu mi-au propus așa ceva. Sub nicio formă nu voi intra în PSD. Nu am discutat niciodată nici varianta de independent”, a spus Ghiorghiţă.

like facebookEl spune că deocamdată are alte treburi şi îşi doreşte stabilitate. Ghiorghiţă a subliniat totodată că nu are nicio obligaţie faţă de nimeni.

Eu mi-am declarat independenta acum un an și ceva, chiar cu riscul de a pierde mandatul, am revenit. Eu pe Cătălin (nr. Flutur) îl respect destul de mult și zic că am o relație destul de ok cu el. În rest nu am nicio obligație față de absolut nimeni. Nu am discutat niciodată varianta de a trece la PSD și nici nu mă interesează”, a adăugat Florin Ghiorghiţă.

Aceleaşi surse politice susţin că şi consilierul local Marius Buliga ar fi pe picior de plecare din PDL.

8 thoughts on “Florin Ghiorghiţă părăseşte PDL pentru o funcţie oferită de PSD

  1. Domnule Ghiorghita, ai uitat cate telefoane si interventii pe la Bucuresti dupa functia de mai sus mentionata ? Tot mincinos ai ramas. Nu PSD-ul ti-a oferit functia ci tu ai cersit-o impreuna cu colegul tau de partid…Monacu. Studiile tale nu te incadreaza in domeniul auto…dar politica…poate.
    Se stie ca ai nevoie de cascaval sa faci odata deschidererea pubului pe care te chinui sa il termini de cand ai cazut de la putere.
    Sper ca PSD-ul sa nu faca miscari cu PDL, avand in vedere trecutul lor fata de PSD.

  2. Cica nu are nicio obligatie fata de nimeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DAR FATA DE CEI CE L-AU ALES ???????????????
    CURVA !!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Hahahaha ! Ce ti-au mai facut-o colegii da partid, Tincule ! Cum te-au …altoit pe la spate , cum sade bine in politica , taman cand ti-era lumea mai draga ! Au asteptat sa pleci in concediu si-au batut palma cu Ghiorghita, cel care te ameninta , mai daunazi, cu puscaria. Asa de mult apreciaza sefii matale munca din partid!

  4. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cand facea aceasta declaratie el deja era angajat al RAR-ului, stirea a ajuns o tzara mai tarziu. PSD face niste combinatii urate si mai ales cu un asemenea om care nu merita. Din pacate sunt promovate non-valorile si p***** . Dezamagit de ceea ce a facut PSD-ul, nu sunt capabili sa caute alte alternative in rezolvarea unei probleme.

  5. Din pacate PSD-ul incepe sa faca greseli pentru care populatia ii va taxa la timpul potrivit si vor fi extreme de bine taxati, asa cum au fost si PDL-ul si PNL-ul…
    Personajul de mai sus se pare ca a devenit angajat al RAR cu toate ca studiile nu il incadreaza in acest domeniu + este bine primit in PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *